Ter gelegenheid van ons 25-jarig jubileum in 2015 heeft Witte de With een selecte groep hedendaagse kunstenaars en curatoren opdracht gegeven een werk te maken geïnspireerd op Witte de Withs rijke verleden. Elk van hen heeft toegang gekregen tot Witte de Withs archief en heeft een beeld gemaakt dat elementen uit de recente kunstgeschiedenis analyseert. Het resultaat was In Light Of 25 Years, een monumentale lichtbak die gedurende het hele jaar te zien was in onze tentoonstellingsruimte op de begane grond.

Onze limited edition WDWXXV brengt alle In Light Of 25 Years opdrachten samen in een portfolio, gepresenteerd in een plexiglazen frame (20 x 80 cm) dat een schaalverkleining is van de originele lichtbak (3 x 12 meter). Elke portfolio bevat tien afdrukken van hoge kwaliteit van het werk van alle deelnemende kunstenaars: Özlem Altin, Wineke Gartz, Camille Henrot, Germaine Kruip, Mahony, Raimundas Malašauskas, Zin Taylor, Freek Wambacq en Xu Zhen.

Het portfolio, door Witte de With geproduceerd in een exclusieve oplage van 15 exemplaren, is voorzien van een gesigneerd certificaat.

Portfolio, elk met 10 prints
Oplage van 15
Plexiglas frame, 20 x 80 cm
€ 3.000 excl. 21% BTW

Schrijf u nu in voor deze editie en maak Witte de Withs ambities voor de toekomst mogelijk!
Voor meer informatie: klik hier, of neem contact op met onze Business Coördinator Sarah van Overeem – van der Tholen via [email protected] of + 31 (0)10 4110144.